Stroopwafelblik & Stroopwafels 

Uniek Rotterdams stroopwafelblik

Maten: Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 7 cm

Bedrukt op 6 zijdes, binnenkant goudkleurig

 

Kerst-stroopwafel met op de stroop tussen de 100% roomboterwafel amandelspijs en Amarena 

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 100 gram en 15 cm doorsnede. 

Vul het blik zelf, er passen 8 stroopwafels in!

Koop 'm gevuld dan krijg je er 1 GRATIS!

Rotterdams stroopwafelblik gevuld met 8 grote ambachtelijke stroopwafels Naturel, 1 stroopwafel is dan GRATIS!

Maten: Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 7 cm

Bedrukt op 6 zijdes, binnenkant goudkleurig

 

 

Losse stroopwafels met spannende smaken

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met chocolade en zeezout op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 100 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met specerijen en chilivlokken op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met stukjes stoofpeer op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met vruchten, noten, zaden en specerijen op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.