Stroopwafelblik & Stroopwafels 

Uniek Rotterdams stroopwafelblik

Maten: Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 7 cm

Bedrukt op 6 zijdes, binnenkant goudkleurig

 

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 100 gram en 15 cm doorsnede. 

Vul het blik zelf, er passen 8 stroopwafels in!

Koop 'm gevuld dan krijg je er 1 GRATIS!

Rotterdams stroopwafelblik gevuld met 7 grote ambachtelijke stroopwafels Naturel, dus 1 stroopwafels gratis!


Maten: Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 7 cm

Bedrukt op 6 zijdes, binnenkant goudkleurig

 

 

Losse Opstroopwafels met spannende smaken per stuk verpakt.

 

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met chocolade en zeezout op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 100 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met pure chocolade en chilivlokken op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met gedroogde appelstukjes, rozijnen en specerijen op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met noten, vruchten en zaden op de stroop tussen de wafel. Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede.

Met de hand gebakken grote 100% roomboter stroopwafel met Stoofpeer uit Myrna's moestuin op de stroop tussen de wafel. Op is op! Deze stroopwafel wordt voorzien van de Blik op Rotterdam wikkel. Ongeveer 110 gram en 15 cm doorsnede

100% roomboter stroopwafel met heerlijke speculaas specerijen gemalen door de Rotterdamse molen De Ster aan de Kralingse Plas. De wikkel is ontworpen door Puck en geïnspireerd op de 70s.